Bladmuziek De Glimlach van een kind van Willy en Willeke Alberti

“De Glimlach van een Kind” is een Nederlandstalig nummer gezongen door vader en dochter Willy en Willeke Alberti. Het nummer werd uitgebracht in 1972 en werd al snel een van hun meest geliefde en bekende duetten. Het lied is geschreven door Pieter Goemans.

Zowel Willy als Willeke Alberti dragen met hun warme stemmen bij aan de emotionele lading van het lied. Het nummer heeft een tijdloze aantrekkingskracht behouden en wordt vaak geassocieerd met liefde, hoop en positiviteit. “De Glimlach van een Kind” is uitgegroeid tot een klassieker in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier eenĀ voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door.