Arrangement/Bladmuziek Don’t stop me now van Queen

“Don’t Stop Me Now” is een energiek en opbeurend nummer van de Britse rockband Queen, geschreven door Freddie Mercury. Het nummer werd uitgebracht op het album “Jazz” uit 1978. Het is een aanstekelijk rocknummer met een mix van pop, glamrock en een vleugje rock-‘n-roll.

“Don’t Stop Me Now” is uitgegroeid tot een van de meest geliefde nummers van Queen en wordt vaak beschouwd als een klassieker. Het nummer wordt nog steeds veel beluisterd en gebruikt in verschillende media, en het blijft een herkenbaar en opwindend deel van het muzikale erfgoed van Queen.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door.