Bladmuziek/Arrangement Ik meen het en Het laatste rondje van André Hazes

Medley van twee overbekende meezingers van volkszanger Andre Hazes. 

“Het laatste rondje” is een nummer van de Nederlandse volkszanger André Hazes. Het werd oorspronkelijk uitgebracht op zijn album “Met Liefde” in 1998. Het nummer is een emotioneel lied waarin Hazes reflecteert op het leven en de vergankelijkheid ervan.

André Hazes was een van de meest geliefde en invloedrijke Nederlandse volkszangers. Zijn muziek, die vaak over liefde, verlies en het alledaagse leven ging, raakte een groot publiek. Hazes overleed op 23 september 2004 op 53-jarige leeftijd, maar zijn muzikale erfenis leeft voort.

“Het laatste rondje” is een van de vele hits van André Hazes en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op Nederlandse radiostations en tijdens evenementen waar Nederlandse muziek wordt gespeeld. Het nummer is een herkenbaar en ontroerend eerbetoon aan het leven en de eindigheid ervan, en blijft geliefd bij zijn fans.

“Ik meen het” is een bekend nummer van de Nederlandse volkszanger André Hazes. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1985 op zijn album “Ik meen het”. Het is een van de bekendste en meest geliefde nummers van André Hazes en heeft sindsdien een iconische status gekregen in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum 

Bladmuziek
Arrangement
Andre Hazes
Medley
Ik meen het
’t Laatste rondje